NMAqua

NAMA

U poslednje vrijeme jedna od aktuelnijih oblastitim kako na ovim prostorima, tako i u svijetu je vodosnabdijevanje i sve ono što prati ovu oblast. Sagledavajući stanje, kroz razne vidove informisanja, seminara, Konferencija iz ove oblasti i tematike, došli smo do saznanja da je većina stvari prikazanih u stvari prikupljeno nečije iskustvo tokom višegodišnjeg rada po pitanju ove tematike. Malo je pokazatelja komletnosti timova koji se bave, odnosno koji neposredno učestvuju „od početka, pa do kraja“ realizacije projekata vezanih za vodosnabdijevanje. Dakle od konsaltinga, analize, mjerenja, istraživanja, pa do metoda i tehnika naučnog istraživanja i analize – Benčmarkinga.

Iz toga je proizašla i opredijeljenost našeg Tima, a kojeg čine ljudi eksperti sa dvadeset i više godina provedenih isključivo na poslovima mjerenja, analiza i istraživanja gubitaka na vodovodnim sistemima, kao i saradnici u oblasti benčmarkinga i konsaltinga.

Koristimo različite metode detekcije curenja vode uključujući elektromagnetske lokatore cijevi, infracrveno termalno snimanje, elektronsko i ultrazvučno praćenje zvuka i šumova na cjevovodima-instalacijama, i testitanje pritiska, a po potrebi i kontrolu protoka ultrazvučnim mjeračima. Kada se identifikuje curenje, označićemo tačnu lokaciju curenja tako da je može popraviti ovlašteni stručnjak ili kompanija za popravak na instalacijama i cjevodovodu.

Veliki broj projekata, na kojima smo do sada učestvovali u Republici Srpskoj, Federciji BiH, kao i dosadašnja uspješna saradnja na ovakvim projektima sa eminentnim Konsalting kućama, garancija su da ćemo i u narednom periodu ostati dosledni svom radu, trudu i kvaliteti.

Dakle, pred vama je NMAqua Tim za mjerenja, analize stanja u vodovodnim sistemima i otkrivanje curenja vode sa potpunom uslugom i posvećenošću, te iskustvom koje koristimo kako bi smo pronašli i riješili i najkomplikovanije problem u vodosnabdijevanju. Od trenutka kada stignemo u vaš dom, kompaniju ili javnu instituciju, naš Tim će se predano i neumorno posvetiti studioznom radu kako bi ispoštovao sve preuzete obaveze na profesionalan način zadovoljavajući najviše standarde.

 

VIZIJA

Stvoriti jak, stručan i profesionalan kadar koji će u svim situacijama odgovoriti na izazove ne ustručavajući se da prihvati mnogo značajnije poslove i projekte kako u zemlji tako i u regionu. Kvalitetom i uspješnim rezultatima stvoriti pretpostavke za dugoročno djelovanje u području efikasnog smanjenja neprihodovane vode u sistemima koji se bave vodosnabdijevanjem.

MISIJA

Svojim profesionalnim i stručnim djelovanjem u području vodosnabdijevanja na mjerenjima, analizama gubitaka i detekciji kvarova na vodovodnim sistemima doprinijeti naporima naših klijenata da u svojim kompanijama postignu značajne rezultate u smanjenju neprihodovane vode.

CILJ

Vlastitim kadrovima, opremom i prvenstveno znanjem i iskustvom, na profesionalan i prije svega efikasan način i kroz partnerske odnose, našim korisnicima obezbijediti pozitivne rezultate u smanjenju neprihodovane vode, a koji će kao rezultat imati stabilno i efikasno poslovanje.

Naš moto je: VODU ŠTEDIMO, A NEKA ŽIVOT TEČE

Nadamo se uspješnoj saradnji i u narednim godinama u kojima predstoji teška borba za svaku dragocjenu kap vode!

Vas tim